terug                                                                                                                                                                                                                                                            
Prive zangles door Lieve Geuens
 
 

Lieve Geuens zangdocent

 
Lieve Geuens heeft zelf zowel een lichte-muziek zang (pop en jazz ) als een klassieke zang opleiding doorlopen. Beide studies heeft zij aan het Conservatorium in Utrecht gedaan en beide studies heeft zij met een UM-diploma / Master mogen afronden. Voor jazz en pop kreeg zij daarboven nog een cum laude voor veelzijdige expressiviteit. Na haar conservatoriumstudies heeft Lieve zich verdiept in verschillende zangtechnieken: Zij heeft een certificaat behaald in de nasaleermethode van Pahn. Zij is sinds 8 juni 2012 Master in de EVTS.  (Zie: certificaat).  Lieve is gecertificeerd in strottenhoofd massage. Verder is zij bekend met Alexandertechniek, AOT, CVT en Lichtenberg. 
 
Lieve heeft ruim 12 jaar les gegeven aan het Utrechtse Conservatorium, eerst enkele jaren bij ODM en daarna ruim 8 jaar aan de jazz/pop afdeling. Sinds 2008 is Lieve zangtechniek docente aan de jazz-department van het Amsterdams Conservatorium.

Lieve geeft ook prive-lessen bij haar thuis in Breukelen en in Antwerpen.
Bel haar voor een afspraak: 0031-(0)6 29574670
 

 Hieronder leest u enige reacties
De meest recente reactie staat bovenaan

 
 

Reacties op de zanglessen

Dear Lieve,

Merry Christmas! Hope you are enjoying the holidays. About a week ago we had our gospel christmas concert in Germany. It went really well, and it's actually the first time that my voice doesn't feel totally tired and exhausted afterwards.

I really think it's due to the technique change. I am much more aware of how to use my voice in a more effective way.

And additionally people are saying that it sounds better ;) So that's why I wanted to say thank you so much!!! I'm so glad that I had the chance to have you as a teacher.
 
I wish you all the best for 2015!
Hope you are doing good.

Hugs, M.M.
 
Lieve Lieve,

Heel erg bedankt voor de inspirerende technieklessen de afgelopen 3 jaar. Je hebt me heel veel nieuwe inzichten gegeven en wijze raad die meer omvat dan alleen de zangtechniek.

Alle studenten boffen echt met jou! Joyce
 
Dag Lieve,

Met dit kaartje wil ik je nogmaals bedanken voor al je lessen, gesprekken en wijze raad de afgelopen jaren. Vooral de laatste 6 maanden heb ik verschrikkelijk veel aan jou gehad. Ik hoop dat we elkaar snel weer zien! Fijne vakantie!

Myline
 
Beste Lieve,

 Ik wil je graag bedanken voor alle lessen afgelopen jaar. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en ontwikkel nog steeds verder met al die handige adem-oefeningen. Leve het middenrif!

Hopelijk tot gauw. Liefs Simone
 
Beste Lieve,

Alweer zo'n 17 jaar geleden kwam ik als 11 jarig meisje bij jou mijn eerste zanglessen volgen. Ik kan me de liedjes van ministars nog goed herinneren. Ook leerde jij me voor het eerst kennismaken met jazz. Toen jij een nieuwe baan begon bij het conservatorium, had je (geheel begrijpelijk) geen tijd meer om al je leerlingen thuis les te geven.
Ik zou graag weer zangles willen nemen in Amsterdam. Ik ben opzoek naar iemand die mij (opnieuw) de techniek kan bijbrengen en verbeteren, het liefst zelf klassiek of in de jazz geschoold is en begrijpt dat zingen een belangrijke emotionele uitingsvorm is. Dit is precies waarom ik jou mail, omdat ik op alle gebieden zulke goede herinneringen heb aan de lessen op de keizerstraat in Utrecht. Weet jij iemand in Amsterdam die mij, net als jij 17 jaar geleden, zangles zou kunnen/willen geven?

Ik hoop dat het goed met je gaat.
Groeten Ingri P.
 
Hallo Lieve,

Ik weet niet helemaal zeker of je aan de hand van mijn naam nog weet wie ik ben, dus dat zal ik even kort toelichten. Ik heb in Utrecht schoolmuzi
ek gestudeerd, waarbij ik in het eerste jaar (dat is 6 jaar geleden) zangles van jou kreeg. Dankzij die lessen ben ik in het 2e jaar overgestapt van Hoorn op zang (hoofdinstrument).  Ik heb de droom om ooit nog eens succesvol te kunnen solliciteren bij een professioneel koor.  Daarvoor heb ik wel het gevoel dat ik mijn zangkunsten nog wat verder moet ontwikkelen. Ik hoop dat je inmiddels weet wie ik ben, en ik was benieuwd of jij nog zangles geeft (particulier). Zo ja dan ben ik daar wel erg in geinteresseerd.

Alvast bedankt voor je tijd,
met vriendelijke groeten
Evert
 
Beste Lieve,

Via mijn oude e-mails van de Opleiding Docent Muziek heb ik je e-mail adres gevonden. Ik hoop dat dit adres nog klopt! Afgelopen juni heb ik mijn ODM diploma behaald; dit jaar ben ik begonnen aan de Master Kunsteducatie en werk ik daarnaast. Ik heb drie koren en heb pas een close harmony groepje opgericht, waar Lonneke ook in zit.
Ik merk dat ik zangles erg mis en dat er gebieden zijn (bijvoorbeeld musical en een hoger zangregister) die ik graag wil ontdekken en uitbreiden. Ik heb bij Lonneke en Ludwike gezien hoe ontzettend veel ze van jou geleerd hebben! Zelf heb ik je maar 1 les als docent kunnen ervaren, maar die les vond ik prettig en ik denk dat ik van jou erg veel kan leren. Daarom vroeg ik me af of je nog plaats hebt voor een zangleerling en zo ja, of je mijn zangdocente zou willen worden.

Ik hoor graag hoe je hierover denkt en alvast bedankt voor je tijd!
vriendelijke groet, Emma
 
Beste Lieve,
Leuk dat je mij hebt gemaild over het optreden in Antwerpen. Ik zou er heel graag bij willen zijn, maar ik moet nog even kijken of dat lukt (altijd hockey op zondag...) Hoe gaat het verder met je? Met mij gaat het goed, net begonnen aan mijn master en ben ook weer aan het zingen. Ik ben vandaag begonnen met een cursus soulkoor bij Parnassos en vind het super leuk. Ik merkte meteen al dat ik echt veel aan jouw lessen heb gehad, meer volume/kracht en ook zeker meer zelfvertrouwen in het zingen :)Hopelijk tot snel, als ik niet naar Antwerpen kan komen kom ik graag een andere keer kijken.

Groetjes Iris
 
Beste Lieve,

Middels deze kaart wil ik je nog een keer bedanken voor de geweldige zanglessen die je me hebt gegeven. Ik heb veel verschillende zangdocenten meegemaakt maar ik moet eerlijk bekennen dat ik jou echt de beste vind. Ik heb in korte tijd zo veel van je geleerd! Ook heb ik je leren kennen als een warm, open en zorgzaam mens. Ik heb enorm genoten van onze lessen. Ik vind het jammer om afscheid te nemen maar ik hoop (en vertrouw erop) dat we elkaar weer zullen zien.

Heel veel sterkte en het allerbeste voor de toekomst !   Athalie
 

 
 
 

 

top

 

terug                                                                                                                                                                                                                                                           

web