REACTIES OP DE CONCERTEN EN CD'S VAN LIEVE GEUENS


Reacties

 
dinsdag 11 januari 2011. Concert St Pieterskerk - Breukelen

Dag Lieve,
Iets later dan gepland maar zeker welgemeend, willen wij bedanken voor de uitnodiging tot het bijwonen van het concert dat je gegeven heeft .

Wij (ik helemaal, want ik heb zoiets nog nooit meegemaakt) waren zeer onder de indruk en vonden het werkelijk prachtig.
Ik kan nog niet geloven dat je zoveel en zo mooi geluid kan produceren!
Je zingt echt heel erg mooi!
Onze complimenten.

Frans en Suzanne
 
dinsdag 11 januari 2011. Concert St Pieterskerk - Breukelen

Dag Lieve,
Ik wilde je nog even zeggen dat ik zo genoten heb van het Tosca eet slakken zonder zout concert afgelopen maandag. Wat deden jullie dat goed en wat klonk het mooi en wat was het leuk! Het lijkt dat jullie met z'n drieën er ook plezier in hadden.
Er zat een mevrouw die ik kende tegenover me en die zat zo duidelijk te genieten dat ik haar vertelt heb dat er in mei nog iets dergelijks op het programma staat. Ze ging komen en bracht dan haar partner mee want dit was fantastisch.(ik zal tegen die tijd een folder in haar bus doen).

Hartelijk bedankt voor de heerlijke voorstelling!
Wil je mijn dank ook over brengen aan Esther en Hein?

Hartelijke groet, Roeloffien
 
dinsdag 11 januari 2011. Concert St Pieterskerk - Breukelen

Beste Lieve, Esther en Hein,
Wat ontzettend goed en leuk was jullie concert van hedenavond. In de prachtige ambiance hebben jullie de sterren van het altaar gezongen/gespeeld.

Met een vriendelijke groet,
Yvo en Dorith Paagman
 
dinsdag 11 januari 2011. Concert St Pieterskerk - Breukelen

Lieve Lieve en Esther, beste Hein,
Nog vol van het prachtige concert en met het ‘bloemenlied’ van Leon Delibes in mijn hoofd wil ik jullie, mede namens Martin, hartelijk danken voor deze prachtige, geestige en ontroerende avond in een heel bijzondere kerk. Fijn dat we er bij mochten zijn.
We wensen jullie alle goeds voor 2011 en hopen dat dit jaar weer veel mensen mogen genieten van de schoonheid van jullie stemmen en pianospel.

Hartelijke groet, Cocky en Martin Verholt  Groenekan
 
dinsdag 11 januari 2011. Concert St Pieterskerk - Breukelen

Wauw, Lieve, wat een spetterende avond was dat gisteren!! Ik heb buitengewoon genoten en heel veel mensen met mij. Wat een leuk programma, wat een mooie stemmen en uitstekende pianist, wat een uitstraling hebben jullie. Ik heb het meestal niet zo op interactief, maar daar had ik nu in het geheel geen probleem mee. Als jouw concert voor de SCP ook zo wordt, dan zitten wij helemaal goed.

Hartelijke groet, Marieke Versluys-Visser

 
dinsdag 11 januari 2011. Concert St Pieterskerk - Breukelen

Wat een FANTASTISCH concert was dat gisteravond in de Pieterskerk! Ik ben er met mijn moeder (76 jr) heen gegaan, die in haar jonge jaren ook mooi zong en dol is op opera. Ze heeft een super avondje uit gehad maar ik niet minder. Ik weet niet van wie dit initiatief uit is gegaan maar ik wil bij deze mijn dank betuigen voor een mooie ervaring in ons dorp!

Warme groet Shyrin

 
vrijdag 28 mei 2010

Beste Esther, Lieve en Hein,
Ik heb gisteren ongelofelijk genoten van jullie optreden bij Pazzo. Juliétte (Everts) had ons al vol enthousiasme over jullie verteld, maar jullie optreden overtrof dat zelfs nog!
In 1 woord: Prachtig! Helaas woon ik helemaal in Twente, dus ik denk dat ik in september maar weer naar Naarden zal komen. Kan ik ergens zien waar en wanneer jullie optreden? Ik wil namelijk heel graag ook mijn vrienden van jullie laten meegenieten! Met name Den Bosch, Wassenaar/Den Haag, Doorn, maar heel graag ook in Twente.
Nogmaals heel erg bedankt voor een geweldige avond en ik hoop jullie gauw weer ergens te zien en horen.

Vriendelijke groeten, Annick Jacobson
 
 
vrijdag 9 april 2010

Beste Lieve,
Graag willen wij je nog even via deze weg bedanken voor het heerlijk concert waar wij mochten van genieten. Zowel de selectie van de stukken als de manier waarop ze werden gebracht was hoogstaand.  Nogmaals bedankt en wij hopen er een volgende keer weer bij te kunnen zijn.
Ignace en Kristin Goethals-Tamsin
 
 
zaterdag 28 maart 2010

Lieve Lieve,
Een hele, hele dikke proficiat met jouw concert! Wat hebben we er weer 
van genoten! Ook Ann was erg onder de indruk.  Nu ze het zelf heeft mogen meemaken, bleken mijn woorden toch niet sterk genoeg... Ook zij vond jouw stem fantastisch; zo' n kleurenpallet! En dan jouw lichaamstaal, jouw inleving, jouw frivole aanpak en contact met het publiek, je persoonlijke inleiding op elke aria... Kortom het professionele plaatje was meer dan compleet! Daar doen we nogmaals onze hoed voor af. 
Lieve Goethals-Bragt 
 
 
donderdag 22 december 2009

Lieve Lieve,
Graag wil ik je nogmaals, zeker ook namens Tijl en Adinda, bedanken voor je bijdrage en aanwezigheid afgelopen zondag. Ik kijk er met een heel erg gelukkig gevoel op terug. Het leek allemaal te kloppen en op elkaar te passen deze middag. Jouw bijdrage was een hele bijzondere en heeft veel mensen ontroerd. Ik heb de muziek van Catalani nog alle dagen in mijn hoofd als de tune van het ENS-projekt. Ik hoop dat je er ook plezier aan hebt beleefd. Misschien geeft het weer inspiratie voor nieuwe projekten en samenwerking.
Als ik nog eens iets voor je kan betekenen in de zin van organisatorisch meedenken, sparren, adviseren dan wel tekstueel: aarzel niet!
Hartelijke groet en houd me op de hoogte van je activiteiten! Erik

 

 
donderdag 4 december 2009

Beste Lieve,
Heel hartelijk dank voor je prachtige CD, die ik na mijn vakantie op mijn
bureau vond. Ik heb er samen met mijn vrouw heerlijk van genoten. Want een
prachtige stem heb je!!! Ik hoop je nog eens in het echt te horen en te zien
zingen. Veel succes verder en nogmaals bedankt.
met vriendelijke groet, Jan Theunissen
 
 
maandag 2 november 2009

Geachte Lieve Geuens,
Ik heb ik u horen zingen tijdens de dienst voor Jeu Sprengers, het was indrukwekkend. Heb meteen uw site opgezocht in de hoop uit te komen bij CD's. Mag ik u vragen of bij het orgelconcert met Jaap Zwart welke liederen door u gezongen worden?? Ook het Ave Maria? Zou ik die CD alsnog kunnen bestellen? Heel graag een reactie.
Met vriendelijke groet,
Greet Gommans.
 
 
woensdag 30 september 2009

Beste Lieve,
Geert, Aleid, Paula, Nora, Tanita en ondergetekende hebben met volle teugen genoten van uw voorstelling. Uw zang heeft ons erg getroffen en wij wensen dat u volgend jaar weer naar Antwerpen komt. Het was geweldig. Wij zullen dan zeker weer aanwezig zijn.
Met hartelijke groeten
Margreet Schölvinck - Antwerpen

 

 
dinsdag 8 september 2009

Beste Mevrouw,
Ik was met mijn echtgenote op het recital dat u gaf in 't Elzenveld voorbije zondag. Ik wens u te bedanken voor een fijne namiddag en u te feliciteren voor zowel de muzikale trefzekerheid waarmee u uw repertorium brengt als uw 'présence en scéne'. Een ding dat goed is om weten: de kapel leent zich niet tot wandelend musiceren en als u achteraan toeft horen de eerste rijen niet veel. Het ga u goed - een verkoudheidje niet te na gesproken - u hebt immers een warm hart (immers, voelde ik geen koele handen?).
Bewonderend,
Francis Camerlinckx

 

 
maandag 7 september 2009

Lieve Lieve,
Fantastisch, ontroerend mooi, perfecte harmonie....Woorden schieten te kort! Wat waren we blij dat jij eens naar Antwerpen kwam optreden en wat hebben we genoten! Ik spreek hier niet alleen namens Peter en mij, maar ook namens vrienden en vriendinnen, die na afloop of vandaag telefonisch hun bewondering geuit hebben! En dat wou ik je toch wel eventjes laten weten. Ook vandaag, tijdens het werk, betrapte ik me erop dat ik af en toe afdwaalde en jouw prachtige stem hoorde met het juiste beeld er bij! De operaliefhebbers, onder onze vrienden, waren wild enthousiast van jouw persoonlijke aanpak, de flair waarmee je alles bracht en overdonderd door jouw unieke
kleurrijke stem! De opera-onbekenden, die het wel eens wouden proberen omdat je mijn nicht bent, waren ontroerd en wisten niet dat aria's zo mooi konden gebracht worden. Ook jouw lieve inleiding bij
elke aria maakten het voor hen toegankelijk om alle emoties juist te kunnen plaatsen. En van emoties gesproken; jouw optreden greep me echt naar de keel! Alles wat mijn vrienden meedeelden, kunnen Peter
en ik alleen maar volmondig beamen! Ik denk dat je er vanaf nu een fanclubje bijgekregen hebt...! Moest je nog ergens een optreden in het vooruitzicht hebben, laat het ons a.u.b. weten. Indien mogelijk (naargelang datum in onze agenda) reizen we graag hiervoor naar Nederland.
Peter Van Bragt

 

 
donderdag 24 maart 2009

Hallo Lieve,
Ik was vrijdag in de Boudisque en kwam tot mijn verrassing jouw CD tegen! Ik wilde even zeggen dat ik hem erg mooi en goed vind, vooral de Puccini-aria's, heerlijk! :)
Succes met alles en hopelijk kunnen we na de zomer weer met lessen beginnen! Ik ben namelijk gevraagd voor een concert voor een goed doel, maar dat is pas volgend jaar.
Groeten! Lynke

 

 
donderdag 24 maart 2009

Ik heb het genoegen om namens het bestuur van "De Smeltkroes" onze waardering uit te spreken voor het voortreffelijke optreden van The Dutch Opera Singers. Wij, en niet alleen wij, maar ook het aanwezige publiek, hebben genoten van een heerlijk avondje opera, zeer toegankelijk gemaakt door de speelse wijze waarop The Dutch Opera Singers hun muzikale kunnen over het voetlicht brachten. Zoals je begrepen zult hebben gaat "De Smeltkroes" over niet al te lange tijd, zo verwachten wij, haar deuren sluiten om op te gaan in "De Cultuurfabriek". Wij denken dat wij van onze gebruikers met het optreden van The Dutch Opera Singers waardig afscheid hebben genomen. Misschien tot ziens, maar in ieder geval met hartelijke groeten van Rob Zalme.

 

 
donderdag 12 februari 2009

Lieve Lieve,
Wat een mooie CD heb je gemaakt! Je stem klinkt echt als een klokje. Wat is een ware sopraan toch een feest in die hoogte! 'La Wally' ontroert me erg. Maar ook andere, onbekende aria's. Ik zit niet zo in de opera, maar kan er enorm van genieten.Heb je meer CD's opgenomen?
Dus: mijn intense complimenten en een dikke zoen.
Ruth

 

 
woensdag 11 februari 2009

Hallo Lieve,
Terwijl op de achtergrond jouw zangstem in mijn hart komt, wil ik je nog eens zeggen, dat ik blij ben dat ik je heb leren kennen! Wat een mooie stem, Chapeau!
Dat wist ik natuurlijk wel, maar ik heb je nu bij me, voor altijd, thuis.  Ik ben blij met je CD .
G . Woltjes

 

 
8 december 2008

Hallo Lieve,
Dank voor je bijdrage aan ons programma Opera Pietje. De drie aria's klonken fantastisch. En met name met de Norina-aria heb je denk ik de harten van veel luisteraars gestolen.
Nogmaals dank en veel succes in de toekomst,

met hartelijke groet,

Stef Lokin
Intermezzo / Opera Pietje

 

 
dinsdag 9 september 2008

Lieve lieve (ben vast niet de 1e die deze aanhef gebruikt). Afgelopen weekend kreeg ik van Ad jouw nieuw CD en met dit mailtje willen we laten weten dat we er erg blij mee zijn. Prachtig gezongen en gespeeld, met name de Puccini aria's hebben al een paar keer door de kamer geschald ! Dank je wel voor je lieve opdracht, het was jammer dat we niet bij de presentatie konden zijn, maar dit maakt veel goed.
Succes met de CD en we hopen je weer snel een keer “live” te kunnen horen.

Groetjes van Nel & Ronald

 

 
dinsdag 9 september 2008

Geachte mevrouw Geuens,
Op mijn verjaardag vorige week ontving ik uw CD "Aria's" uit handen van een vriendin die, net als ik, een groot liefhebber is van Operamuziek. Mijn man en ik hebben de CD met ontroering beluisterd. Wat een prachtige, gevoelige en zuivere stem hebt u. En wat een techniek. Onze welgemeende complimenten! Mijn man en ik zouden graag eens een live optreden van u willen bijwonen. Zou u zo vriendelijk willen zijn mij een lijstje met optredens in de nabije toekomst toe te sturen?
Met bewondering en vriendelijke groet,
Elly van der Ven

 

 
25  juli 2008

Lieverd,
Wat een prachtige CD!!
liefs,
Henk Alkema

 

 
maandag 21 juli 2008

Hoi Lieve,
Ook nog complimenten voor de mooie cd. Natuurlijk heb je een (heel) mooie
stem, maar je bent ook nog een prima musicienne, dus zowel instrument als
uitvoerder(ster) hulde!
Hartelijke groet, Aart

 
 
zondag 20 juli 2008

Geachte Lieve Geuens,

Wat een prachtige stem! We hebben genoten van de Aria's - en dank ook voor de leuke opdracht van onze 'bijna' gerelateerde sopraan! Het was gisteren prettig om kennis te maken met Heidi. We hebben gezellig gepraat en toen kwamen de Aria's te voorschijn. En ik ben het eens met de recensie in De Koerier over het gevoelig timbre in je stem; ik vind het knap dat dit in de hogere regionen ook bij fortissimo gehandhaafd blijft! Ik ben overigens geen zangkenner maar ik geniet er van. Wellicht tot ziens.
Hartelijke groet, en nogmaals veel dank, ook van mijn levenspartner Irene, Hein Frijlink.

 

 
maandag 23 juni 2008

Bonjour Lieve,
J'ai ecoute ton cd et c'est magnifique. Je l'ai presque ecoute en entier en une seule fois,
vraiment vraiment beau. Ta voix est tres belle et le pianiste joue vraiment bien.
Ca m'a beaucoup touche, merci encore.
A bientot, Jerome

 

 
19 juni 2008

Lieve Lieve (wat klinkt dat leuk),
Je was een feest om naar te kijken en te luisteren. Ik heb een heerlijke avond gehad. Graag tot een volgende keer,
hartelijke groeten, Dini Vlaar, Amersfoort

 

 
donderdag 12 juni 2008

Beste Lieve,
TNT post heeft de aria-cd vliegensvlug gebracht!!!
Ben al aan het luisteren!! Schitterénd!! Hartelijk dank, ben er heel blij mee!
Wens u nogmaals heel veel succes met al uw uitvoeringen!! En een mooie zomer!
Hartelijke groet, Greet Gommans.

 

 
24 april 2008

Dag Lieve,
Wat een prachtige CD en wat een hoogtepunten staan op je CD! Wij wensen je veel succes met je zangcarriëre en je prachtige stem met zoveel klank rijkdom. Zoveel liefde en warmte!
Met lieve groeten en tot het volgend hoogtepunt
Carla Klein en Arnaldo

 

top

**  index - cv volledig - cv kort - repertoire - projecten - recensies - reacties - zangles - contact - foto's - cd's - web **